client

G. Lachman Das Mittal
(PREDSEDNIK)

L. D. Mittal je ustanovitelj in predsednik skupine ITL, ki je pomemben akter v svetovnem kmetijskem sektorju. Vizionar in priznani strokovnjak, ki ga radi imenujejo “traktorski titan”, je človek mnogih odtenkov. Gospod Mittal je leta 1969 ustanovil skupino ITL Group za proizvodnjo kmetijskih orodij.

21/08/2018

G. Lachman Das Mittal
(PREDSEDNIK)

L. D. Mittal je ustanovitelj in predsednik skupine ITL Group, ki je pomemben akter v svetovnem kmetijskem sektorju. Vizionar in priznani strokovnjak, ki ga radi imenujejo "traktorski titan", je človek mnogih odtenkov. Gospod Mittal je leta 1969 ustanovil skupino ITL Group za proizvodnjo kmetijskih pripomočkov..

21/08/2018

G. A.S. MITTAL
(PODPREDSEDNIK)

A.S. Mittal, znani industrialec na področju kmetijstva, vodi skupino ITL kot njen podpredsednik. Gospod Mittal ima več kot 40 let bogatih izkušenj v industriji in je podjetje ITL postopoma zgradil kot enega vodilnih izvoznikov traktorjev in tretjega največjega proizvajalca traktorjev v Indiji.

21/08/2018

Dr. DEEPAK MITTAL
(UPRAVLJANJE DIREKTORJA)

Dr. Deepak Mittal je generalni direktor skupine podjetij Sonalika & neumorna gonilna sila skupine, ki je postala ena od priznanih blagovnih znamk traktorjev v Indiji, hkrati pa širi svojo prisotnost v več kot 140 državah po vsem svetu.

21/08/2018

G. RAMAN MITTAL
(IZVRŠNI DIREKTOR)

Raman Mittal je bil ključnega pomena pri prenosu ITL na globalno platformo, da bi postal celovit kmetijskiponudnika rešitev za kmetijstvo. Z njim na čelu se je podjetje v zadnjih štirih letih skoraj podvojilo in povečalo svoj tržni delež.

21/08/2018

G. SUSHANT SAGAR MITTAL
(DIREKTOR)

Sushant Sagar Mittal je diplomiral iz mednarodnega poslovanja v Londonu. Leta 2011 se je pridružil družinskemu podjetju za proizvodnjo traktorjev in skrbi za mednarodno poslovanje/izvozni portfelj podjetja s poudarkom na strategiji in novih poslih.

21/08/2018

DR. RAHUL MITTAL
(DIREKTOR)

Rahul Mittal (izvršni direktor) je strojni inženir z univerze v Cardiffu (Združeno kraljestvo) in magister znanosti na S P Jain School of Global Management. Družinskemu podjetju se je pridružil leta 2015 in skrbi za mednarodni poslovni portfelj ITL.