O NAS

Trdna tradicija odličnosti

Sonalika International je vodilni proizvajalec traktorjev in kmetijske opreme s sedežem v Indiji. Od svoje ustanovitve leta 1969, družba vestno in predano zagotavlja visoko kakovostne proizvode za kmetovanje. Ponuja celovitie kmetijske rešitve po vsem svetu. Sonalika Group proizvaja in trži obsežno paleto izdelkov, vključno s traktorji, priključki za kmetijske stroje, motorje, dizelske agregate, avtomobilske komponente in dvigala.

upravljanje

G. Lachman Das Mittal
(PREDSEDNIK)

L. D. Mittal je ustanovitelj in predsednik skupine ITL Group, ki je pomemben akter v svetovnem kmetijskem sektorju. Vizionar in priznani strokovnjak, ki ga radi imenujejo "traktorski titan", je človek mnogih odtenkov. Gospod Mittal je leta 1969 ustanovil skupino ITL Group za proizvodnjo kmetijskih pripomočkov..

G. A.S. MITTAL
(PODPREDSEDNIK)

A.S. Mittal, znani industrialec na področju kmetijstva, vodi skupino ITL kot njen podpredsednik. Gospod Mittal ima več kot 40 let bogatih izkušenj v industriji in je podjetje ITL postopoma zgradil kot enega vodilnih izvoznikov traktorjev in tretjega največjega proizvajalca traktorjev v Indiji.

Dr. DEEPAK MITTAL
(UPRAVLJANJE DIREKTORJA)

Dr. Deepak Mittal je generalni direktor skupine podjetij Sonalika & neumorna gonilna sila skupine, ki je postala ena od priznanih blagovnih znamk traktorjev v Indiji, hkrati pa širi svojo prisotnost v več kot 140 državah po vsem svetu.

G. RAMAN MITTAL
(IZVRŠNI DIREKTOR)

Raman Mittal je bil ključnega pomena pri prenosu ITL na globalno platformo, da bi postal celovit kmetijskiponudnika rešitev za kmetijstvo. Z njim na čelu se je podjetje v zadnjih štirih letih skoraj podvojilo in povečalo svoj tržni delež.

G. SUSHANT SAGAR MITTAL
(DIREKTOR)

Sushant Sagar Mittal je diplomiral iz mednarodnega poslovanja v Londonu. Leta 2011 se je pridružil družinskemu podjetju za proizvodnjo traktorjev in skrbi za mednarodno poslovanje/izvozni portfelj podjetja s poudarkom na strategiji in novih poslih.

DR. RAHUL MITTAL
(DIREKTOR)

Rahul Mittal (izvršni direktor) je strojni inženir z univerze v Cardiffu (Združeno kraljestvo) in magister znanosti na S P Jain School of Global Management. Družinskemu podjetju se je pridružil leta 2015 in skrbi za mednarodni poslovni portfelj ITL.

INTERNATIONAL TRACTORS LIMITED (ITL)

Z letno proizvodnjo 300.000 traktorjev, je ITL eden izmed treh proizvajalcev kmetijskih strojev v Indiji in med top 5 proizvajalcev traktorjev na svetovni ravni. Tovarna je razporejena na 200.000 m2 zemljišč. Izobražena in usposobljena delovna sila, ki jo sestavlja več kot 5000 zaposlenih, ustvarja najboljše izdelke v razredu. Z zelo močno prisotnostjo na večini pomembnih trgov po svetu, je ITL trenutno vodilni na trgu in najbolj prodajana blagovna znamka v štirih različnih državah Azije in Afrike. Zaradi prilagojene ponudbe traktorjev glede na lokalne razmere v Braziliji in Argentini je trenutno edina indijska družba, ki je prisotna v 20 državah Latinske in Južne Amerike. ITL je v 33 državah EU in državah, ki niso članice EU, opazno prisotna. Pravtako je uspešno lansirala svoje traktorje na ameriškem trgu.
Najobsežnejši portfelj izdelkov s široko paleto traktorjev in opreme za kmetije od 20 HP do 120 HP, izdelujejo pod dvema različnima znamkama, imenovanima Sonalika in Solis. ITL ponuja celovite kmetijske rešitve za kmetovalce po vsem svetu. Skupina neomajno ohranja globalne standarde v proizvodnji izdelkov in partnerstvu podjetja z globalnimi pionirji, kot sta YANMAR (Japonska) in Renault (Francija), kar je odraz te zaveze. ITL ima v lasti visokotehnološki center za usposabljanje, ki posreduje znanje in usposabljanje o specifikacijah izdelkov, vzdrževanju in optimalni uporabi za zaposlene, poslovne partnerje in stranke. Je mlada in najhitreje rastoča traktorska družba v Indiji. ITL je dosegel mejnik več kot 800 tisoč močnih strank v najkrajšem časovnem obdobju. Podjetje ITL, ki mu zaupajo in mu dajejo prednost stranke povsod po svetu, ponuja največ traktorja za denar in strankam prijazne storitve po vsem svetu. Strateške naložbe v skupino s strani vodilnih mednarodnih blagovnih znamk, kot so Blackstone (Singapur) in JM Financial, kažejo na neizbežen kvantni skok ITL na svetovni ravni. Znan po izdelavi izdelkov brez napak s trdnim spoštovanjem standardov kakovosti, je ITL akreditiran z mednarodnimi certifikati, kot so: ISO 9001: 2008 / ISO 140001: 2004 / ISO TS 16949 in ISO 140012015 / ISO90012015. V skladu s strogimi ameriškimi standardi EPA in Euro Homologacijo so traktorji primerni za evropske trge.

ideje prihodnosti

SOLIS

Je španska beseda, ki izhaja iz latinske Sol; SOLIS, dobesedno pomeni Sonce, vir moči in produktivnosti. Ker je Sonce bistveno za ohranjanje življenja na Zemlji, je cilj blagovne znamke SOLIS enako pomembna v življenju kmetov s povečanjem produktivnosti in osvetljevanjem njihove poti do blaginje.