O NAS

Trdna tradicija odličnosti

Sonalika International je vodilni proizvajalec traktorjev in kmetijske opreme s sedežem v Indiji. Od svoje ustanovitve leta 1969, družba vestno in predano zagotavlja visoko kakovostne proizvode za kmetovanje. Ponuja celovitie kmetijske rešitve po vsem svetu. Sonalika Group proizvaja in trži obsežno paleto izdelkov, vključno s traktorji, priključki za kmetijske stroje, motorje, dizelske agregate, avtomobilske komponente in dvigala.

upravljanje

G. Lachman Das Mittal
(PREDSEDNIK)

G. L.D. Mittal je ustanovitelj & amp; Predsednik skupine ITL, pomemben igralec v svetovnem kmetijskem sektorju. Vizionar in priznan strokovnjak, znan kot “Traktor Titan”, je človek mnogih odtenkov. G. Mittal je leta 1969 ustanovil ITL Group za proizvodnjo kmetijskih orodij.

G. A.S. MITTAL
(PODPREDSEDNIK)

G. A.S. Mittal, znani industrijalec kmetijskih podjetij, vodi skupino ITL kot njen podpredsednik. G. Mittal je z bogatimi izkušnjami v industriji več kot 40 let vztrajno gradil ITL kot eden vodilnih izvoznikov traktorjev & amp; 3. največji indijski proizvajalec traktorjev

Dr. DEEPAK MITTAL
(UPRAVLJANJE DIREKTORJA)

Goreč ekonomist, priznan za močno spoštovanje uporabniško usmerjenega pristopa, poslovne etike in blaginje skupnosti; varstvo okolja. Dr. Mittal je pripomogel k uspehu pri doseganju blagovne znamke – SOLIS po vsem svetu.

G. RAMAN MITTAL
(IZVRŠNI DIREKTOR)

G. Raman Mittal je bil ključnega pomena za uvedbo ITL na globalni platformi za celovito kmetijstvo
ponudnik rešitev. Z njim na čelu je podjetje skoraj podvojilo svoj obseg in v zadnjih štirih letih povečal svoj tržni delež.

G. SUSHANT SAGAR MITTAL
(DIREKTOR)

G. Sushant Sagar je diplomant mednarodnega poslovanja iz Londona. Družinskemu podjetju traktorjev se je pridružil leta 2011 in skrbi za portfelj podjetja International Business / Exports, s poudarkom na strategiji in novem poslu

DR. RAHUL MITTAL
(DIREKTOR)

G. Rahul Mittal (direktor – ITL) je inženir strojništva z univerze Cardiff (Združeno kraljestvo) in M.B. diplomirani iz Globalne šole S P Jain. Družinskemu podjetju se je pridružil leta 2015 in skrbel za mednarodno podjetje Portfolio ITL.

INTERNATIONAL TRACTORS LIMITED (ITL)

Z letno proizvodnjo 300.000 traktorjev, je ITL eden izmed treh proizvajalcev kmetijskih strojev v Indiji in med top 6 proizvajalcev traktorjev na svetovni ravni. Tovarna je razporejena na 200.000 m2 zemljišč. Izobražena in usposobljena delovna sila, ki jo sestavlja več kot 5000 zaposlenih, ustvarja najboljše izdelke v razredu. Z zelo močno prisotnostjo na večini pomembnih trgov po svetu, je ITL trenutno vodilni na trgu in najbolj prodajana blagovna znamka v štirih različnih državah Azije in Afrike. Zaradi prilagojene ponudbe traktorjev glede na lokalne razmere v Braziliji in Argentini je trenutno edina indijska družba, ki je prisotna v 20 državah Latinske in Južne Amerike. ITL je v 33 državah EU in državah, ki niso članice EU, opazno prisotna. Pravtako je uspešno lansirala svoje traktorje na ameriškem trgu.
Najobsežnejši portfelj izdelkov s široko paleto traktorjev in opreme za kmetije od 20 HP do 120 HP, izdelujejo pod dvema različnima znamkama, imenovanima Sonalika in Solis. ITL ponuja celovite kmetijske rešitve za kmetovalce po vsem svetu. Skupina neomajno ohranja globalne standarde v proizvodnji izdelkov in partnerstvu podjetja z globalnimi pionirji, kot sta YANMAR (Japonska) in Renault (Francija), kar je odraz te zaveze. ITL ima v lasti visokotehnološki center za usposabljanje, ki posreduje znanje in usposabljanje o specifikacijah izdelkov, vzdrževanju in optimalni uporabi za zaposlene, poslovne partnerje in stranke. Je mlada in najhitreje rastoča traktorska družba v Indiji. ITL je dosegel mejnik več kot 800 tisoč močnih strank v najkrajšem časovnem obdobju. Podjetje ITL, ki mu zaupajo in mu dajejo prednost stranke povsod po svetu, ponuja največ traktorja za denar in strankam prijazne storitve po vsem svetu. Strateške naložbe v skupino s strani vodilnih mednarodnih blagovnih znamk, kot so Blackstone (Singapur) in JM Financial, kažejo na neizbežen kvantni skok ITL na svetovni ravni. Znan po izdelavi izdelkov brez napak s trdnim spoštovanjem standardov kakovosti, je ITL akreditiran z mednarodnimi certifikati, kot so: ISO 9001: 2008 / ISO 140001: 2004 / ISO TS 16949 in ISO 140012015 / ISO90012015. V skladu s strogimi ameriškimi standardi EPA in Euro Homologacijo so traktorji primerni za evropske trge.

ideje prihodnosti

SOLIS

Je španska beseda, ki izhaja iz latinske Sol; SOLIS, dobesedno pomeni Sonce, vir moči in produktivnosti. Ker je Sonce bistveno za ohranjanje življenja na Zemlji, je cilj blagovne znamke SOLIS enako pomembna v življenju kmetov s povečanjem produktivnosti in osvetljevanjem njihove poti do blaginje.